• Because I'm Not Perfect

  Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

 • Izwanizzati Collections

  IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

 • Izwanizzati Ebiz Resources

  IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

 • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

  Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Thursday, February 20, 2014

Posted by FizwaN
No comments | 11:02 AM
Untuk sesebuah perniagaan, pemasaran memang sangat penting kerana tanpa pemasaran perniagaan anda pasti tidak akan dikenali dan ini akan memberikan kesan kepada jualan dan juga semangat untuk anda berniaga. Untuk perniagaan online milik saya iaitu Izzkebaya Collection, kami menggunakan pendekatan dengan menaja pakaian kepada pelakon utama untuk drama TV. Sebelum ini kami menaja kebaya nyonya untuk Izreen Azminda dalam drama episod berjudul "7 Suami" yang sedang ditayangkan di TV9 setiap hari Selasa dan Rabu jam 8.30 malam. Bagi yang belum pernah menonton, jemput layan drama nie ye. Memang menarik kisahnya. 

Untuk penajaan terbaru, kami masih menaja pakaian kepada Izreen Azminda sebagai pelakon utama dan juga kepada Dian P. Ramlee untuk drama yang akan ditayangkan dalam slot Cerekarama TV3 pada 8 March 2014 ini yang bertajuk "Perjalanan". Kalau ada perubahan tajuk nanti kami update. Jemput la tengok nanti ye. Cantik-cantik pulak kebaya kami bila digayakan oleh Izreen. Kepada usahawan online, terutamanya yang menjual pakaian rebut la peluang jika ditawarkan untuk menaja pakaian untuk sesuatu drama atau filem. Boleh tumpang glemer. 

Untuk rekod, artikel mengenai perniagaan online menjual kebaya saya pernah disiarkan di Akhbar Kosmo dan Metro Ahad juga dalam majalah Dara.com. Selain itu, kami juga pernah mendapat slot dalam rancangan Safiyya yang ditayangkan di TV9. Untuk penajaan kebaya, kami pernah menaja Zamzarina untuk rancangan "Apa Kata Wanita" (TV1) juga Marsha Milan dan Syarifah Sakinah untuk photoshoot mempromosikan filem "Qada'" (sampai sekarang filem tu masih belum masuk pawagam).

Untuk menjamu mata dan online shopping koleksi kebaya yang menarik (kami mempunyai lebih 400 design kebaya dengan pelbagai pilihan warna), jemput lawat website kami di: www.izzkebaya.com dan juga boleh follow Instagram kami di http://instagram.com/izzkebaya

Jom tengok gambar-gambar kebaya yang dipakai didalam Drama "Perjalanan" nie:

Promo drama 7 Suami. Cantik tak kebaya hijau nie?

0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.