• Because I'm Not Perfect

  Diri ini tidak sempurna juga bukan yg terbaik. Mungkin juga bukan lebih baik dari orang lain. Tapi, ianya istimewa kerana tiada siapa dapat menjadi diri ini selain aku. Menulis dalam ketidaksempurnaan. Berkongsi tentang hidup sebelum kembali bertemu Sang Pencipta.

 • Izwanizzati Collections

  IzwanIzzati Collections adalah website ecommerce perniagaan online milik saya. Terdapat lebih daripada 400 design baju kebaya nyonya dengan 6 pilihan saiz dan juga lebih dari 300 koleksi kain pasang sulam.

 • Izwanizzati Ebiz Resources

  IzwanIzzati Ebiz Resources adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan perniagaan membina laman web, membina blog, Search Engine Optimization (SEO), pemasaran internet, kursus bina website, kursus perniagaan online dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan.

 • Koleksi Ebook Keluaran IzwanIzzati

  Setakat ini, saya telah mengeluarkan dua buah ebook yang bertajuk Panduan Lengkap Membina dan Kedai Online dengan Blogspot dan juga Panduan dan Teknik Lengkap Bermula dan Berjaya didalam Perniagaan Online. Terdapat beberapa ebook yang masih didalam proses penyiapan. Dapatkan segera.

Wednesday, December 31, 2014

Posted by FizwaN
1 comment | 8:31 PM
Manusia mempunyai pelbagai bentuk wajah. Ada yang berbentuk bujur, petak, bulat, segitiga, panjang, hati dan lain-lain bentuk lagi. Jadi, untuk memilih tudung perlu mengikut kesesuaian bentuk wajah. Ini kerana, kesilapan memilih tudung yang bersesuaian dengan bentuk wajah boleh merosakkan menampilan diri. Pada hari ini terdapat pelbagai jenis tudung dan selendang di pasaran. Memang rambang mata memilihnya. Tp, bukan semua koleksi tudung dan selendang yang ada dipasaran bersesuaian dengan wajah anda. Tips bertudung mengikut bentuk wajah ini diharap dapat membantu anda untuk lebih berketerampilan menarik dan meningkatkan keyakinan diri. Jom baca artikel penuh tentang "Tips Pilih Tudung dan Selendang Ikut Bentuk Wajah" di website butik saya di : http://www.izzlegacy.com/

bentuk-bentuk wajah manusia
Bentuk-bentuk wajah. Wajah anda didalam kategori yang mana?

1 comment:

Terima Kasih

Terima kasih kerana melawat blog "Because I'm Not Perfect". Semoga sedikit sebanyak dapat memberi panduan dan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong untuk memastikan blog ini terus "hidup". Harap maaf jika ada kandungan yang tidak elok atau juga tidak memberikan persepsi yang baik. Akan dibaiki dari semasa ke semasa. Kongsikan pandangan dan pendapat anda diruangan komen. Jemput Like Facebook Page dan boleh juga emailkan kepada saya jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan.